Vitt therapie in Zutphen

Ontdek hoe je meer energie ervaart door VITT therapie en boek een afspraak in Zutphen

Tijd voor verbinding.nu – Zutphen

Mijn naam is Annemarie Uijlenbroek. Ik ben VITT-therapeut en begeleid mensen die vermoeid zijn en verlangen naar meer energie.

Mijn doel is om jou verbinding te laten maken met jezelf. Dat je gaat voelen dat je samenvalt met je lichaam, geest en ziel. Vanuit die verbinding ga je contact maken met dat wat er speelt in jouw leven. Wat zit er in de weg waardoor jouw energie niet lekker stroomt?

Ik werk met de aura en het chakrasysteem als ingang naar jouw fysieke en emotionele lichaam en maak daarbij gebruik van fysieke, energetische en creatieve oefeningen.

Wil je graag meer energie ervaren?

Ik was erg moe. Voor mij had het geen zin als ik me altijd maar zo moest haasten voor anderen. Na de reis bij Annemarie had ik weer zin om dingen te ondernemen en voelde ik mij ook niet meer bezwaard om mezelf te laten zien zoals ik ben. Ik voel mij een verbeterde versie van wie ik eerst was en raad dit traject zeker aan.

Charlotte, 24 jaar

Functie

“Wil jij meer energie ervaren?”, stond er op het visitekaartje. Wie wil dit niet?! Ik werd nieuwsgierig naar de Innerlijke Reis. Het heeft me veel inzichten gegeven. Ik kon terecht met al mijn vrolijkheid, maar ook met mijn tranen. Altijd was daar de rust en jouw fijne persoon om de reis weer voort te zetten. Dank!

Elisa, 52 jaar

Functie

Titel dienst/behandeling

Omschrijf hier de dienst/behandeling die jij aanbiedt. Probeer hierin 1x de therapie(vorm) + plaats te benoemen en druk deze dik/vet. Eventueel kun je hier ook omschrijven wat je nog meer aanbiedt. Zorg er wel voor dat dit niet te lang en ingewikkeld wordt. Houd ongeveer dezelfde hoeveelheid tekst aan als deze voorbeeld tekst.

Maecenas vel quam rutrum, accumsan lectus at, pretium est. Donec interdum, ligula rutrum luctus lacinia, quam tellus sollicitudin eros, sed eleifend enim nisi in nisi. Nam varius dolor et mauris auctor rhoncus. Aliquam cursus tincidunt nisi non luctus. Vestibulum a egestas lacus, ut interdum lectus. Donec augue elit, ultrices a enim non, finibus finibus nisl. Aliquam fermentum tellus sapien, at vestibulum metus aliquet vitae. Maecenas sollicitudin odio justo, sit amet auctor lectus mattis vel. Fusce commodo et dui laoreet viverra. Cras convallis enim augue, vitae interdum massa suscipit quis.

Phasellus luctus nisl neque, sed lacinia elit sagittis sit amet. Etiam ut dolor in diam laoreet consequat. Fusce scelerisque vehicula maximus. Donec ullamcorper nulla id ipsum pulvinar laoreet. Etiam ac risus ipsum. Phasellus mi sem, porta sed ultricies at, egestas nec enim. Maecenas pellentesque enim felis, vitae porttitor eros finibus ac. Suspendisse volutpat ut purus viverra lacinia. Aliquam at augue nunc.

Tijd voor verbinding .nu

Weg naar Laren 109
7203 HH Zutphen, Gelderland
Nederland
Telefoon: +31641860242
E-mail: info@tijdvoorverbinding.nu
URL: https://tijdvoorverbinding.nu/
Btw-nummer: NL003710365B08
Kamer-van-Koophandelnummer: 82642877
Prijsindicatie: $$

vitt Therapie Zutphen

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor Innerlijke Reis VITT therapie in Zutphen. Binnen één week 

4 + 13 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.